Ας μιλήσουμε για ένα θέμα που συχνά προκαλεί γέλιο, αλλά και ντροπή. Είναι το αγαπημένο μας χόμπι, ο αυνανισμός. Ας το παραδεχτούμε, όλοι το κάνουμε. Και όχι μόνο οι άντρες, αλλά και οι γυναίκες. Στην πραγματικότητα, είναι μια φυσιολογική και φυσική έκφραση της σεξουαλικότητάς μας.

Τι είναι λοιπόν ο αυνανισμός; Κάτι που κάνουμε όταν είμαστε μόνοι, όταν θέλουμε να απελευθερώσουμε το άγχος, την τάση, ή απλά γιατί μας αρέσει. Και ας μην ξεχνάμε την επίδρασή του στην υγεία μας. Έχει αποδειχθεί ότι ο αυνανισμός μπορεί να μειώσει το άγχος, να βελτιώσει τη διάθεση και να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του αυχενικού και της αυχενικής καταπονήσεων. Επίσης, μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα και να βοηθήσει στην πρόληψη του καρκίνου του προστάτη.

Αλλά ας μην παρασυρθούμε από τα οφέλη. Είναι σημαντικό να μιλήσουμε και για τη σωστή πρακτική του αυνανισμού. Η περίσκεψη είναι ο βασικός κανόνας. Χρησιμοποιήστε λίγο λιπαντικό, αν χρειαστεί. Και φυσικά, καθαρίστε καλά τα χέρια σας πριν και μετά. Ο αυνανισμός είναι μια προσωπική υπόθεση, αλλά η υγιεινή πρέπει να είναι πάντα προτεραιότητα.

Τέλος, ας μιλήσουμε για το κομμάτι της ντροπής. Γιατί να ντρέπεστε; Είναι κάτι φυσιολογικό. Ο αυνανισμός δεν είναι κάτι που πρέπει να κρύβεστε ή να ντρέπεστε γι' αυτό. Είναι μια φυσιολογική συμπεριφορά. Και είναι κάτι που σχεδόν όλοι κάνουμε, σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό.

Και τελικά, ας απολαύσουμε τον αυνανισμό για αυτό που είναι: μια φυσιολογική, φυσική έκφραση της σεξουαλικότητάς μας. Ας το αντιμετωπίσουμε με χιούμορ και κατανόηση. Και πάντα, να θυμόμαστε να ασκούμε την υγιή πρακτική. Πάνω απ 'όλα, ας είμαστε εντελώς ειλικρινείς: είναι απλά μια ακόμα απόλαυση της ζωής!

Admin Libidoll